2010. január 1., péntek

Ritkán szállok be lánclevelekbe, ebben szívesen rész vennék, de nincs ismerőseim közt 20 olyan ember, akinek ezt tovább küldeném és tudom hogy szívesen veszik és játszanának ők is.
Ha van kedved receptküldést játszani, akkor kérlek 2010 január 4.-ig írj nekem egy levelet, reménykedek, hogy lesz 20 jelentkező. Én kicsit sokallom azért a 20 embert, nem adok sok esélyt annak hogy sikerüljön.
Email címem:




"Szia !
Meghívlak egy recept-cserélő játékra. Remélem, Te is részt veszel benne! Küldj egy receptet az első helyen szereplő címre, akkor is, ha nem ismered. Valami egyszerűt, gyorsan elkészíthetőt, olyat, amihez nem kellenek különleges hozzávalók. Az a legjobb, ha fejből tudsz egyet, amit gyakran készítesz, ha van egy kis időd, és most egyből le is tudod írni.
Miután elküldted az első helyen szereplő címre a receptedet (csak neki), másold át ezt a szöveget egy új levélbe, tedd az én nevemet az első helyre, a sajátodat a másodikra. Aki az első volt, az már nem szerepel tovább a címlistán, őt töröld ki.
Küldd tovább 20 ismerősödnek titkos másolatként. Ha nem tudod megtenni 5 napon belül, akkor légy szíves, jelezz vissza, hogy ne várják hiába a receptedet. Hamarosan egy csomó receptet kapsz majd különböző emberektől. Ritkán marad ki valaki a játékból, mert mindenkinek szüksége van új ötletekre. Hamar megkapod majd a recepteket, mert csak két név van a listán."

2 megjegyzés:

Timi írta...

Hát ezért nem jelentkeztem én se....:o( 20 ember nekem is sok lett volna...Kinek van ennyi???

Napocska írta...

Fogalmam sincs kinek van 20 olyan, aki tovább is küldi. Főleg, hogy akitől kaptam annak úgye nem küldhetem vissza, és tuti jó pár közös ismerősnek is elküldte azok is kilőve.