2008. június 25., szerda



Vannak időszakok, amikor csak úgy ellátogatok Dudus-hoz és húzok egy-két kártyát magamnak. Ez a kártya ma megint helyre tett. Már ideje volt azt hiszem. Rengeteg dolog van amin agyalok mostanában

Nincs miért aggódnod

Biztonságban vagy, ez a helyzet pedig az isteni gondviselés és az univerzális rend tökéletes irányítása alatt áll. Ezt a helyzetet kizárólag szeretettel teli gondolatokkal és érzésekkel itasd át, hogy csakis a legmagasabb szintű végeredmény áramoljon be hozzád és rajtad keresztül - minden erőfeszítés nélkül.

Az angyalok azért küldték neked ezt a lapot, mert feleslegesen aggódtál. Az aggódás az ima egy olyan formája, ami azt vonzza hozzád, amire nem vágysz. Add át félelmeidet angyalaidnak, hiszen valójában nincs miért aggódnod. Igazság szerint aggodalmaid egy önbeteljesítő próféciát képesek teremteni.

A lap további jelentései: Minden sokkal jobb, mint amilyennek azt te látod. Kérd meg az angyalokat, hogy szabadítsanak meg az aggodalmaktól. A boldog végeredmény elkerülhetetlen. Kerüld az aggódást, hogy a negatív energiák nehogy lehúzzanak téged és a helyzetet. Az angyalok veled vannak - és minden rendben van.

Nincsenek megjegyzések: