2008. július 29., kedd

Kicsit magam alá kerültem.... ilyenkor sokkal gyakrabban látogatom meg kártyás oldalamat, hogy mutasson utat nekem. Mai kártyám:

Éber álmodozás

Ha rendszeresen álmodozol, könnyebben tudod meghallani és befogadni üzeneteinket. Lazíts, és tárd fel elmédet a befogadásra anélkül, hogy irányítanád gondolataidat. Figyelj oda minden érzésre, látomásra vagy ötletre, mintha csak egy filmet néznél. Ez a kreativitás bölcsője.

Az angyalok azért küldték neked ezt a kártyát, mert azt szeretnék, hogy nyitott és befogadó légy az új ötletekre. Az álmodozás fontos módja az inspiráció és a csodálatos ötletek befogadásának. Ne erőltess semmit. Csupán kövesd gondolataid természetes útját, amint az a dolgok új látás módjának ösvényére téved. Írd le ötleteidet egy különleges naplóba, és kérj útmutatást angyalaidtól, milyen lépéseket tegyél meg annak érdekében, hogy ezek az álmok valóra váljanak. Ahová elvezetnek, ott cselekedj halogatás nélkül.

A lap további jelentései: Légy nyitott az új lehetőségekre. Engedd meg magadnak, hogy nagyszabású álmaid legyenek. Adj magadnak engedélyt a lazításra, és hogy elengedd magad. Próbálj ki valami újat, amit mindig is meg szerettél volna tenni. Végezz agy pezsdítő gyakorlatokat - akár másokkal együtt - az új ötletek reményében.

Nincsenek megjegyzések: