2011. május 2., hétfő

1001 fonal játék

A hónap színe: a szivárvány (+ játék!)

Ha május akkor, öröm és vidámság. Kezdünk az anyák napjával, aztán már itt is a gyereknap. Egy ilyen hónaphoz csakis valami jókedvű szín illene, de melyik legyen az? Mi a szivárványt választottuk, amely minden szín ragyogását egyesíti magában és számunkra azt is jelképezi, hogy a természet mindig felderül, még a nagy esők után is.



Oszd meg a szivárványt és nyerj szivárványfonalat!

A raktár mélyén az ember lánya néha igazi csodákra bukkan. Miközben helyet csináltunk a tavaszi selymeknek, leneknek és pamutoknak, egyszer csak kezünkbe akadt egy szivárványgomolyag.



Ez a 100 % merinói zokni-fonal Wales-ből érkezett és már csak ez az egyetlen 100 grammos adag árválkodik nálunk. (Fyberspates Sheila’s Sock, 365m/100f, 100% superwash merinoi gyapjú)
Ha szeretnéd megnyerni és otthonodba vinni a szivárvány színeit, nincs más dolgod mint a fenti “hónap színe a fonalszivárvány” képet és a játék felhívását megosztani blogodon egy linkkel az 1001fonalra, a bejegyzés linkjét pedig itt megírni nekünk megjegyzés formájában. 2011. május 10-én sorsolunk, így a megjegyzéseket 9-én éjfélig várjuk.


Remélem kedvez a szerencse nekem, nagyon szeretném ezt a fonalat

3 megjegyzés:

Timi írta...

Szurkolok neked, hogy nyerjél...:o)!!!

Unknown írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Napocska írta...

Köszi :)